Ravintolakonsultointi

Ammattitaitoista Ravintolankonsultointia – 12 Vuoden Kokemuksella

Etsitkö asiantuntevaa kumppania ravintolasi menestyksen tueksi? Olemme erikoistuneet ravintolankonsultointiin, ja meillä on takanamme 12 vuoden monipuolinen kokemus ravintola-alalta. Tarjoamme kattavaa osaamista, joka kattaa markkinoinnin, tapahtumatuotannon sekä ravintoloitsijana toimimisen.

Mitä tarjoamme:

  • Strateginen Markkinointi: Autamme sinua tavoittamaan oikeat asiakkaat tehokkailla markkinointikampanjoilla ja brändinrakennuksella.
  • Tapahtumatuotanto: Suunnittelemme ja toteutamme unohtumattomia tapahtumia, jotka tuovat eloa ravintolaasi ja lisäävät asiakasvirtaa.
  • Ravintolatoiminnan Optimointi: Kokemuksemme ravintoloitsijana antaa meille syvällisen ymmärryksen ravintolan päivittäisistä haasteista ja mahdollisuuksista.

Miksi valita meidät:

Yli vuosikymmenen aikana keräämämme kokemus ja intohimo ravintola-alaa kohtaan varmistavat, että ymmärrämme alasi tarpeet ja tavoitteet. Olemme valmiita tukemaan sinua matkallasi kohti menestystä, oli kyseessä sitten uuden ravintolan perustaminen, markkinointistrategian uudistaminen tai tapahtumien järjestäminen.

Ota meihin yhteyttä ja aloitetaan yhteistyö, joka nostaa ravintolasi uudelle tasolle!

Ota yhteyttä

Konsultti
Riku Pesonen
044 5736493
riku.pesonen@restavalitys.fi